Hovězí maso

Rostbeaf Mamie Nadine

Čas přípravy: 15...

Hachis parmentier

Slovo úvodem: Hachis parmentier /čtěte aši parmentie/ je starý recept, který pochází z dob Ludvíka XIV. Čas přípravy: 15 minut Čas vaření: 20...

Hovězí po burgundsku

Slovo úvodem: Hovězí po burgundsku bylo první jídlo, které mi můj manžel uvařil. Jaké víno použít? Jak říká můj tchán - "čím lepší víno, tím lepší jídlo". Já používám buď burgundské (pokud ho mám), pokud není,tak frankovku (Habánské sklepy). Čas přípravy: 25 minut Čas vaření: 70...

Dušené hovězí na mrkvi

Slovo úvodem: Jídlo, které chutná celé naší rodině. Čas přípravy: 15 minut Čas vaření: 60 minut Ingredience pro 4 osoby: hovězí maso: 500 g mrkev: 3 – 4 ks cibule: 1 ks konzerva loupaných rajčat v rajčatové šťávě: 1 ks (400 g) máslo: 25 g studená voda: 250 ml bobkový...