Francouzské recepty

...s českou vařečkou

O mně > Praktická rady a fígle > Česnek

Česnek

Jak snadno oloupat česnek?

Stroužek česneku necháme namočený 2minuty v horké vodě. Pak ho ochladíme ve studené a lehce oloupeme.

  • O mně
  • Francouzské recepty
  • Francouzské speciality
  • Cestou necestou francouzskou gastronomií
  • Vínopedie
  • Citáty a gastronomie
  • Kilogram, gram, litr,...
  • Ovoce & Zelenina
  • Bylinky & Koření
  • Praktická rady a fígle
    • Česnek
    • Dort
    • Karamel
    • Máslo
    • Rajče
    • Těsto
    • Těstoviny
    • Šneci
  • Napište mi

Vyhledávání

Kontakt

francouzske-recepty@seznam.cz


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Tvorba www stránek zdarmaWebnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet