Francouzské recepty

...s českou vařečkou

O mně > Praktická rady a fígle > Rajče

Rajče

Jak lehce oloupat rajčata?

Do hrnce dáme studenou vodu. Přivedeme k varu. Rajčata do horké vody na několik sekund ponoříme. Vyjmeme a ponoříme do studené vody. Pak je snadno oloupeme

  • O mně
  • Francouzské recepty
  • Francouzské speciality
  • Cestou necestou francouzskou gastronomií
  • Vínopedie
  • Citáty a gastronomie
  • Kilogram, gram, litr,...
  • Ovoce & Zelenina
  • Bylinky & Koření
  • Praktická rady a fígle
    • Česnek
    • Dort
    • Karamel
    • Máslo
    • Rajče
    • Těsto
    • Těstoviny
    • Šneci
  • Napište mi

Vyhledávání

Kontakt

francouzske-recepty@seznam.cz


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Tvorba webových stránek zdarmaWebnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet