Předkrmy

Šneci po burgundsku

Slovo úvodem: Než začneme připravovat recept je nutné si šneky připravit. Čas přípravy: 20 minut Čas vaření: 120 minut Čas pečení: 10 minut Ingredience: šneci: 30 ks kostka zeleninového bujónu: 1 ks mrkev: 1ks cibule: 1 ks máslo: 250 g cibule šalotka: 1 ks česnek: 2 stroužky listy petrželky: 25...

Marinované krevety na pomerančích

Čas přípravy: 15 minut Čas odležení: 3 hodiny Ingredience pro 4 osoby: krevety: 250 g (vyloupané) pomeranč: 2 ks olivový olej: 8 polévkové lžíce citrón: 1 ks česnek: 1 stroužek (můžeme i 2 ks, podle chuti) sůl a pepř podle chuti petrželka Postup přípravy: 1....

Lososovo - ricottová sklenička

Slovo úvodem: Tento předkrm připravuji hlavně na vánoce. Nejvíce ho miluje moje tchýně Nadine a můj švarg Loic. Čas přípravy: 15 minut Čas odležení: možné konzumovat ihned, ale je lépe nechat odležet cca. 30 minut Ingredience pro 4 osoby: skleničky panák: 4 ks ricotta: 3 polévkové lžíce zakysaná...

Lososové rolky

Čas přípravy: 10 minut Čas odležení: 2 hodiny Ingredience pro 4 osoby: palačinky: 4 ks zakysaná smetana: 4 polévkové lžíce zauzený losos: 4 – 6 plátků pažitka: dle chuti fólie Postup přípravy: 1. Na palačinku položíme plátek lososa. Potřeme ho zakysanou smetanou. 2. Na okraj palačinky položíme 4...