Předkrmy
Šneci po burgundsku
Slovo úvodem: Než začneme připravovat recept je nutné si šneky připravit.
Čas přípravy: 20 minut
Čas vaření: 120 minut
Čas pečení: 10 minut
Ingredience:
šneci: 30 ks
kostka zeleninového bujónu: 1 ks
mrkev: 1ks
cibule: 1 ks
máslo: 250 g
cibule šalotka: 1 ks
česnek: 2 stroužky
listy petrželky: 25...
Marinované krevety na pomerančích
Čas přípravy: 15 minut
Čas odležení: 3 hodiny
Ingredience pro 4 osoby:
krevety: 250 g (vyloupané)
pomeranč: 2 ks
olivový olej: 8 polévkové lžíce
citrón: 1 ks
česnek: 1 stroužek (můžeme i 2 ks, podle chuti)
sůl a pepř podle chuti
petrželka
Postup přípravy:
1....
Lososovo - ricottová sklenička
Slovo úvodem: Tento předkrm připravuji hlavně na vánoce. Nejvíce ho miluje moje tchýně Nadine a můj švarg Loic.
Čas přípravy: 15 minut
Čas odležení: možné konzumovat ihned, ale je lépe nechat odležet cca. 30 minut
Ingredience pro 4 osoby:
skleničky panák: 4 ks
ricotta: 3 polévkové lžíce
zakysaná...
Lososové rolky
Čas přípravy: 10 minut
Čas odležení: 2 hodiny
Ingredience pro 4 osoby:
palačinky: 4 ks
zakysaná smetana: 4 polévkové lžíce
zauzený losos: 4 – 6 plátků
pažitka: dle chuti
fólie
Postup přípravy:
1. Na palačinku položíme plátek lososa. Potřeme ho zakysanou smetanou.
2. Na okraj palačinky položíme 4...