Ryby a mořské plody

Mušle na cidru

Slovo úvodem: Před přípravou je nutné mušle pořádně očistit a propláchnout. Připravíme si 2 misky. Do jedné dáme koupené (nasbírané) mušle a zalijeme je studenou vodou. Do druhé misky s vodou budeme odkládat mušle očištěné. Pokud jsou mušle rozbité, hned vyhazujeme. Pokud jsou pootevřené tak na...

Filet okouna nilského na másle

Slovo úvodem: Tento recept je výborný pro děti. Když jsem byla jednou v naší rybárně " Chez Pascal", tak mi tam pro děti doporučili tuto rybku. Filet z této ryby totiž nemá kosti (občas tam nějakou malinkou kost najdu, ale je to vyjímečně). Čas přípravy: 2 minuty Čas vaření: 18...

Pstruh v alobalu s rajčaty a cibulí

Čas přípravy: 15 minut Čas pečení: 20 - 30 minut (záleží na velikosti pstruha) Ingredience pro 2 osoby: pstruh: 1ks rajče: 1ks cibule: 1 ks citrón: 1ks olivový olej: 1 polévková lžíce petrželka: pár snítek majoránka: 1 kávová lžíčka tymián: 1...