Ryby a mořské plody
Mušle na cidru
Slovo úvodem: Před přípravou je nutné mušle pořádně očistit a propláchnout. Připravíme si 2 misky. Do jedné dáme koupené (nasbírané) mušle a zalijeme je studenou vodou. Do druhé misky s vodou budeme odkládat mušle očištěné. Pokud jsou mušle rozbité, hned vyhazujeme. Pokud jsou pootevřené tak na...
Filet okouna nilského na másle
Slovo úvodem: Tento recept je výborný pro děti. Když jsem byla jednou v naší rybárně " Chez Pascal", tak mi tam pro děti doporučili tuto rybku. Filet z této ryby totiž nemá kosti (občas tam nějakou malinkou kost najdu, ale je to vyjímečně).
Čas přípravy: 2 minuty
Čas vaření: 18...
Pstruh v alobalu s rajčaty a cibulí
Čas přípravy: 15 minut
Čas pečení: 20 - 30 minut (záleží na velikosti pstruha)
Ingredience pro 2 osoby:
pstruh: 1ks
rajče: 1ks
cibule: 1 ks
citrón: 1ks
olivový olej: 1 polévková lžíce
petrželka: pár snítek
majoránka: 1 kávová lžíčka
tymián: 1...